Skip to main content

Retko je u fokusu naših razmišljanja, ali značaj odabira odgovarajuće muzike u hotelima ne sme biti zanemaren. Specifične playliste konferiraju specifičan ton atmosferi, mogu odrediti tempo i ambijent, te kreirati osećaj intimnosti ili opuštenosti.

Profesionalcima u hotelijerskoj industriji dostupan je novi oblik upravljanja muzikom koji im omogućuje prilagođavanje atmosfere u svakom pojedinačnom hotelu.

Nova MUSICDJ inovativna aplikacija je prekretnica u hotelskoj industriji, nudeći menadžerima neograničenu kontrolu muzičkih zona i sa udaljene lokacije. Bilo da su u svom kancelarijskom prostoru ili na putovanju, hotelijeri mogu lako pristupiti kontroli svog hotela, prilagoditi playliste za različite delove/zone objekta, smanjiti ili pojačati volumen.

Svaki hotel je jedinstven, baš kao i njegovi gosti. Standardizovane playliste često nisu dovoljne da zadovolje ove specifične potrebe. MUSICDJ iz tog razloga kreira prilagođene playliste koje odgovaraju posebnim atmosferama i vrednostima svakog hotela i ujedno garantuje da će svaka pesma biti u skladu sa hotelskim brendom.

Ova aplikacija ide i dalje od jednostavnog odabira playlisti. MUSICDJ omogućuje menadžerima da odaberu najbolju muziku za svaku priliku, pa čak i za određeno doba dana. Ujutru ili u toku dana možete omogućiti Vašim gostima da slušaju veseliju ili energičnu muziku, dok uveče možete preći na nešto opuštenije tonove koji će pomoći gostima da se opuste i uživaju u omiljenom piću.Prilagođena playlista za bilo koji hotel može da automatizuje prethodni korak, tako da sistem funkcioniše potpuno autonomno na nivou kompletnog lanca hotela.

Možete i sinhronizovati muziku sa određenim događajima ukoliko hotel organizuje tematsku večeru, MUSICDJ vam omogućuje da odaberete muziku i playlistu koja se savršeno uklapa u temu. Takođe možete slušati specijalnu playlistu za posebne događaje, poput korporativnih sastanaka ili venčanja.

Jedna od najvažnijih karakteristika MUSICDJ aplikacije je mogućnost kontrole različitih zona. Ako vaš hotel ima različite zone, poput restorana, lobija, teretane ili spa centra, sada možete odabrati različitu muziku za svaku zonu. Ovo stvara posebno iskustvo za goste bez obzira na to gde se nalaze u Vašem hotelu.

Prilagodite muziku potrebama svojih gostiju i obezbedite nezaboravno iskustvo koje će ih vraćati iznova u Vaš hotel.

Kontaktirajte MUSICDJ.