Skip to main content

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašem restoranu.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svetu.

Ugostiteljska industrija i muzika su neodvojivo povezani jedni s drugima. Bilo da se muzika emituje u prednjem planu ili pozadini, muzika je uvek neophodan element. Postavljanje pravog pravca muzike od velikog je značaja u svakom gostoprimstvu i pridonosi uspehu kompanije.

Više zabave poboljšava raspoloženje zaposlenika i gostiju. Uz odgovarajuću  muziku, vizuelne efekte, kvalitetnu audio opremu i jedinstven miris u kompletu stvaraju jedinstven doživljaj za svakog gosta posebno. Ako ih pravilno upotrebljavate, rezultiraće vraćanjem gostiju i samim tim većem profitu.

Usluge MUSIC DJ-a pružaju svakom gastronomskom klijentu kvalitetu i razumljivost te potrebnu za stvaranjem prave atmosfere i željene slike određenog biznisa. Pouzdani muzički i video sistemi kombinovani sa sveobuhvatnom bazom podataka sadržaja osiguravaju optimalno korisničko iskustvo.

MUSIC DJ ima veliko iskustvo u preporučivanju izbora muzike, video materijala i odgovarajuće audio opreme u ugostiteljstvu. Osim toga, pružamo celovita rešenja – od konsultacija i instalacije audio sistema do montaže zvučnika.