Skip to main content

MUZIKA I PLAYLISTE ZA HOTELE

Otkrijte moć muzike MUSICDJ prilagođenim muzičkim rešenjima.

TESTIRAJTE ODMAH BESPLATNO

Dobrodošli na MUSIC DJ za hotele, vašu krajnju destinaciju za stvaranje savršenog muzičkog iskustva za hotele. Razumemo da muzika postavlja ton i atmosferu vašeg objekta, zato se specijalizujemo za pravljenje prilagođenih plejlista za hotele koje odgovaraju vašem jedinstvenom brendu i atmosferi.

Sa našim naprednim sistemom daljinskog upravljanja baziranim u cloudu, imate moć da bez problema upravljate muzikom na neograničenom broju uređaja i lokacija istovremeno.

MUZIKA ZA KAFIĆE

Bez obzira da li upravljate malim butik hotelom ili globalnim lancem, naša platforma omogućava jednostavnu kontrolu, dozvoljavajući vam da kontrolišete atmosferu u lobiju, restoranu, fitness ili wellness centru, sa samo par klikova.

Naša bogata biblioteka muzike sadrži širok izbor pesama iz različitih žanrova i era. Od umirujućih melodija za relaksirajuća područja do energičnih ritmova za žive prostore, imamo najbolji izbor muzike koji odgovara svakom okruženju i zadovoljava različite želje gostiju.

MUSIC DJ se fokusirao na pružanje visokog kvaliteta zvuka, tako da vaši gosti mogu uživati u bezgrešnom audio doživljaju. Naš tim muzičkih stručnjaka pažljivo bira pesmu po pesmu za plejliste za hotele, stavljajući akcenat na glatke prelaze i savršeno uklapanje pesama, kako bi stvorili nezaboravno zvučno putovanje.

Unapredite boravak svojih gostiju snagom muzike. Pridružite nam se danas i dozvolite našim izvanrednim prilagođenim plejlistama za hotele da redefinišu atmosferu vašeg objekta.

Iskusite harmoniju odabrane muzike, daljinskog upravljanja u cloudu i neograničene mogućnosti.

Smišljeno da inspiriše

  • Poboljšajte atmosferu, povećajte profit i zadovoljstvo klijenata
  • Muzika prilagođena različitim poslovnim okruženjima
  • Lako upravljanje i podešavanje preko Windows aplikacije
  • Bez reklama

Jednostavan početak

  • Registracija na platformi
  • Instalacija Windows aplikacije
  • Uživanje u muzici sa besplatnim probnim periodom
  • Više od 200 različitih vrsta muzike