Skip to main content

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u prijemnim prostorijama i čekaonicama.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svetu.

Na mestima gde korisnici dolaze i odlaze, najveći je izazov privući i zadržati njihovu pažnju. Brza poseta može doneti više ako se stvori ugodna okolina. Komunikacija prema kupcu kroz korišćenje odgovarajuće muzike i vizualnih sadržaja je od temeljne važnosti u tom smislu.

Sve ovo  stvara odgovarajuću atmosferu koja rezultira vraćanjem posetilaca i povećanju njihovog rashoda. Osim toga, implementacija dobre audio opreme i korišćenje mirisnog marketinga odlučujući su faktor u svom iskustvu – bez obzira koriste li se na ulazu ili direktno u maloprodaji.

Pokretanje ugodne pozadinske muzike nije dovoljno da bi se korisnici osećali ugodno. Poticanje višestrukih osetila oblikuje celokupno iskustvo. MUSIC DJ pažljivo osluškuje želje kupaca, osoblja i brenda kako bi razvio odgovarajuće muzičke playliste i vizuelna komunikacijska rešenja.

MUSIC DJ vam nudi puni paket audio i vizuelnih usluga, zajedno radeći sa Vama na tome kako bi pronašao odgovarajuće strategije i razlikovao se nudeći kompletna rešenja koja savršeno zadovoljavaju očekivanja za svaku prijemnu prostoriju ili čekaonicu.