Skip to main content

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašim tržnim centrima.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svetu.

Učinkovita komunikacija u trgovini igra važnu ulogu u iskustvu korisnika na prodajnom mestu. To ih čini dobrodošlim i udobnim, što u konačnici upravlja odlukom o kupovini.

Pozitivan učinak na ponašanje kupca i lojalnost prema tržnom centru može se stvoriti samo stvaranjem prave atmosfere. Kupac može biti potaknut privlačenjem na jedno ili više čula. Pozadinska muzika i slike doprinose jedinstvenom kupovnom iskustvu, što rezultira većom odanosti kupaca i većim profitima.

Naš sadržaj je moćan način privlačenja ciljanoj publici. MUSIC DJ detaljno prati želje kupca, želje robnih marke i dobitne formule kako bi razvio koncept koji odgovara određenoj situaciji. Bilo da je u pitanju muzika, slika, zvuk ili miris: sve su to mediji koji postavljaju atmosferu i pridonose snazi ​​vašeg brenda.

MUSIC DJ vam nudi puni paket audio i vizuelnih usluga, zajedno radeći sa Vama na tome kako bi pronašao odgovarajuće strategije i razlikovao se nudeći kompletna rešenja koja savršeno zadovoljavaju očekivanja svakog tržnog centra.