Skip to main content

Brendirani MUSIC DJ radio nudi za svaki fitness i wellness centar najbolji kvalitet i najveću jednostavnost korišćenja. Uz ogromnu bazu pesama u rasponu od premium lounge do najnovijih hitova, MUSIC DJ nudi jednostavno rešenje muzike za menadžera ili sportskog instruktora. Fitness i wellness playlistu pažljivo sastavlja naš tim koja vam pruža beskonačan izbor mnogih žanrova i stilova. MUSIC DJ takođe nudi opuštajuću i motivirajuću muziku koja je pogodna za sve pravce u fitnes ili wellness centrima.

Fitness trening i wellness industrija u stalnom je porastu. Potrošači prate sve trendove na području sportske prakse i opuštanja. Zbog sve veće potrebe za zdravim načinom života, fitness trening je vrsta sportova koji se najviše praktikuje i kod nas.

Najprepoznatljiviji element u teretani je muzika. Osim pružanja motivacije posetitelju, zsgrijava i atmosferu, što ga čini presudnim faktorom odluke klijenta o povratku u određeni fitness centar.

MUSIC DJ pruža kompletnu muzičku podršku, vizuelnu i audio instalaciju koja je u potpunosti prilagođena dizajnu svakog fitness treninga, grupnog vežbanja, wellness-a i opuštanja. Muzički i video sistemi prilagođeni korisnicima u kombinaciji sa muzičkim programima usmerenim na ciljanu publiku i doba dana stvaraju lepo iskustvo za posetioce i korisnike.