Naša stručnost je muzika. Volimo je – u svim oblicima, iz svih mesta sveta.Pored toga, volimo je deliti sa našim klijentima, potrošačima, robnim markama.

MUSIC DJ sastoji se od muzičara, DJ-a, bivših radijskih urednika i ekstremnih muzičkih fanatika.

Svaka pesma u našoj fonoteci uređena je bogatim meta podacima, svaka je pojedinačno preslušana, označena  i pregledana kako bi bila sigurna da je spremna i prikladna za emitovanje.

Naš tim nakon toga stavlja svoje znanje i iskustvo u finalni proces kako bi stvorio jedinstvene i odgovarajuće playliste za reprodukciju muzike za klijente.

ŠTA JE MUSIC DJ ?

Kombinujući kreativnu strategiju i brendirani radio sa audio sistemima i digitalnim platformama, MUSIC DJ stvara emocionalnu interakciju između potrošača i brenda. Ova  interakcija utiče na publiku dok istovremeno pruža jedinstveni način života i snagu brenda .


Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašem kafiću, restoranu, hotelu ili lancu maloprodaja.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svetu.